Projecten

In de voorstelling “Vieze Liedjes” wanen we ons voor een uur weer helemaal in de 17de eeuw! 300 jaar geleden leek de seksuele moraal een stuk vrijer. Hoe vrij? We nodigen je uit om mee te zingen in deze muzikale peepshow. We hebben al een proefronde in Teatro Utrecht voor publiek gedraaid, en dat was een groot succes! De voorstellingen zullen beginnen in de zomer van 2026.

About Time is een voorstelling die je op een ander manier laat kijken naar de tijd. Sofie Kramer zal tegen je spreken, als personificatie van de tijd.

Deze show is vooral geschikt voor jongvolwassenen en volwassenen. Dus ik zou zeggen laat deze kans niet aan je voorbijschieten. We spelen 21 juli 2024 op het Wonderfeel! Mocht je ons op andere data willen zien spelen? Wij zijn nog te boeken in seizoen 2024/2025 ;-)

“Just Press Play” is onze interactieve voorstelling voor jong en oud.

Je bevindt je als het ware in een muzikale speeltuin, waarbij elk object een muzikale reactie geeft als je het aanraakt, overheen loopt of springt.

Wil je ons zien spelen? Dit voorjaar spelen we op het Leidse Hofjes Festival en het Oranjewoud Festival. Wegens succes blijft deze voorstelling nog op ons programma staan. Plan dus snel een datum voor deze voorstelling!